7 bra Halloweenkostymer från 2016 för 2017

Halloweenfirandet är över för i år och det gäller att ta tillvara på godbitarna så man kan få inspiration till 2017. Jag vet hur man själv är när det är dags och man får lätt panik och bara beställer något online vilket i och för sig inte är fel i sig men ofta krävs det lite sminkning och annat kul och då är det bra att vara förberedd.

När det kommer till Halloweenfirande så tycker jag man ska ha en riktig Halloween kostym och inte vilken typ av maskeradkostym som helst. Det bästa man kan göra är att kombinera det båda om man har svårt att hitta idéer. En prinsessa med rätt smink passar in perfekt på Halloween.

Här nedan är 10 riktigt bra outfits för Halloween. Kanske kan det inspirerar dig till hur du ska sminka och klä dig till Halloween 2017.

Fun photo shoot time!! #halloween #witch

Ett foto publicerat av ☽ Tiffy ☾ (@tiffyquake)

Häxa kan göras på så många sätt. Här ovan är ett exempel på en väldigt bra utstyrsel och sminkning som passar perfekt på Halloween.

Att representera något dött som en zombie eller något att groteskt fungerar alltid. Det kan vara svårt att få till sminkningen likt ovan men är man villig att träna lite innan och följa guider online så kommer man förvånansvärt långt.

Att ta fram ett sår på armen kan göra mycket, speciellt om du vill kombinera det med något annat. Bara sminkning i sig är perfekt och du skulle kunna vara allt ifrån en busschaufför till en prinsessa på Halloween om du bara fixar dessa bitarna.

Hav ur face clowned up this Halloween#halloween makeup#Makeup by me#MUA

Ett foto publicerat av Shillat Carter(facebook) (@shillat_mua)

Det är ingen hemlighet att ansiktsmålningar är det viktigaste och man kommer väldigt långt på att använda sig av lite färg. Svart och vitt som grundfärger och lite rött så kan man i många fall få till rätt kusliga målningar.

SWEET DREAMS 🍭 Makeup by @artbybmazz

Ett foto publicerat av Halloween Makeup Ideas (@halloweenmakeupideas)

Vad sägs om lite löständer, lite målning och en clownoutfit? Det levererar rätt budskap i alla fall! 🙂

Ibland behöver man inte svänga ut för mycket. En lätt sminkning med ett smart klädval kan vara en smidig lösning.

#halloweenmakeup #halloweensquad #halloweenmood 👻

Ett foto publicerat av Silvia Winata (@silviawinata)

Ytterligare ett exempel på när man kommer långt på bara lite smink. I vissa fall krävs det såklart lite träning men var inte rädd för att prova dig fram. Kanske känner du någon som kan hjälpa dig med målningen?

LÄS!  Säkerhet vid kommunikation online

Det bästa med Halloween är oftast när smink kombineras med en kostym avsedd för Halloween. Det är helt enkelt då det blir som bäst.

 

Posted in Övriga Inlägg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.