Letar rabattkoder till köp av ny kamera

Jag har ett tag nu varit intresserad av att köpa fjolårets succé Nikon P900. Även om jag har en bra systemkamera så hade det varit kul att leka lite med en kamera som har så pass bra zoom. Det är nästan lite löjligt bra av de bilder man sett även om det givetvis uppstår diverse problem när man zoomar för mycket då partiklar i luften gör bilden lite grumlig.

Hur som helst håller jag just nu ögonen öppna för en rabattkod som skulle göra köpet billigare. En av sidorna jag håller koll på är www.rabattkodsidan.se som listar rabattkoder till flera svenska e-butiker. Det hade varit kul om man hittade något som gav 10% rabatt eller något liknande men jag tror tyvärr att det kanske är svårt då elektronik sällan har så stora marginaler för återförsäljarna.

Det är heller inte så att P900 kommer säljas slut snart och därmed ska fasas ut. Under hela hösten har folk jagat kameran som varit nästan omöjlig att få tag på. Idag är utbudet något bättre men långt ifrån perfekt och det finns heller ingen kamera som riktigt konkurrerar med den än. Så det lär dröja innan den hamnar i någon kampanj för utfasning.

Mitt hopp ligger således i att det kommer någon rabattkod som gör köpet billigare. Det finns trots allt ganska många butiker att välja ifrån och priserna skiljer sig oftast inte så mycket vilket gör att en rabattkod till någon av butikerna kommer göra det billigare.

Skulle jag verkligen velat ha kameran nu så hade jag inte väntat på någon rabattkod. Risken är att bara att det aldrig kommer någon och då kan man inte njuta av kameran under lika lång tid.

Posted in Övriga Inlägg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.