Mode – Snygga väskor till herrar

Väskor har länge varit en accessoar som framför allt kvinnor omfamnat som ren mode medan män mer sett de praktiska fördelarna med. I alla fall om vi tittar några decennier bakåt i tiden. Nu för tiden är väskor till herrar minst lika mycket mode som de fyller en praktisk funktion och man kan se det tydligt i olika sammanhang.

Sätter man sig i tunnelbanan i Stockholm under rusningstrafik kommer diverse olika väskor, bags, ryggsäckar och portföljer att passera och man kan lätt se hur modet slagit form inom denna kategori. Vi har här listat lite snygga bilder som vi hittat på herrväskor online.

Det finns mycket bra tips på snygga väskor om man söker online och även en hel del bra e-butiker dyker upp som t.ex. Trendhim vi den sökning på ”väska herr” som har över 100 olika modeller att välja mellan. Om du är sugen på att handla en snygg väska att bära med dig till skolan eller jobbet så ta en titt där. Om inte annat finner du väldigt bra inspiration.

Det finns ganska många olika typer av väskor att välja mellan så det kan vara en bra idé att tänka ut för vilket sammanhang man behöver väskan och vad man vill få ut av den. Det kommer göra det lättare att hitta en modell som passar dig och som inte är onödigt stor.

Om du ska sporta så finns det t.ex. väldigt snygga sportbags att används sig av som rymmer en hel del utrustning som du behöver men dessa är kanske inte lika lämpliga att ta med sig till skolan om man bara ska med en dator och någon bok. Här finns det istället snygga axelväskor och ryggsäckar som passar betydligt bättre.

Posted in Bilder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.