Snygga soffbord värda att inhandlas 2017

Inredning och design är väldigt roligt. Soffbord är en typisk möbel som många glömmer bort men som faktiskt är rätt rolig att titta närmare på och värd att lägga lite pengar på om man ändå ska köpa ny soffa.

Soffbordet är mer än bara ett avlastningsbord framför TV:n utan kan i många fall fungera som sidobord eller som en central punkt i soffgrupp utan att någon TV. Det erbjuder inte bra förvaringsmöjligheter om man önskar det utan soffbordet är en plats en dekorativ möbel med möjlighet att servera vid (i alla fall lättare drinkar och snacks).

Följande soffbord är några intressanta modeller som du bör ta en närmare titt på om du ska handla nytt soffbord under 2016 eller 2017.

soffbord-2017-1

Ett snyggt litet vitt soffbord med klarglas passar förmodligen in hos de allra flesta. Hyllplanet under glasskivan skapar en yta där man snyggt kan lägga ner tidningar och fjärrkontroller samtidigt som den översta ytan blir fri från mindre ploj.

Dessutom är där en förvaringslåda längst ner vilket gör att du kan stoppa undan de fjärrkontroller du sällan använder eller annat som du skulle vilja ha tillgång till. Kanske underlägg för glas, glasögon, surfplatta eller något annat.

soffbord-2017-2

Ett snyggt vitt soffbord med rektangulär form och en bordsskiva med bergmönster. Här har du fler förvaringshyllor och dessutom några lådor där du kan stoppa in fjärrkontroller och annat smått.

soffbord-2017-3

Varför inte satsa på något väldigt unikt men samtidigt ett soffbord med mycket karaktär. Kistor som soffbord har blivit väldigt populärt och skapar ofta väldigt förvaringsmöjligheter samtidigt som det kan vara riktigt snyggt.

LÄS!  Härliga bilder från London

Inspirationen på soffborden är hämtade från http://soffborden.nu/.

Posted in Bilder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.