Härliga bilder från London

London är en fantastisk stad att besöka och bjuder på enastående upplevelser och vyer. Det var ett tag sedan jag var där men jag tänkte ändå sammanställa lite bilder som jag tycker framhäver London och dess charm.

London är en ganska dyr stad så jag hade försökt bo lite längre utanför de mest centrala delarna om jag skulle åka dit igen. Det går snabbt att ta sig in med tunnelbana och eftersom man ändå inte springer till hotellet stup i kvarten så spelar det ingen roll för mig. Man kommer rätt långt med ett åkpass laddat med 200-300 kr under en långweekend och den summan sparar man lätt in på en natt bara genom att välja ett billigare hotell längre bort.

Det finns en hel del billiga hotell att välja om du kan tänka dig att bo lite längre bort. Den enda nackdelen tycker jag är först på kvällen eller natten om man varit ute länge men det lägre priset gör resan avsevärt mycket billigare. Du kan läsa mer om billiga hotell i London eller själv googla fram det. Det finns massvis med bra förslag och tips på vad du bör tänka på när du reser dit.

LÄS!  Inspirationsbilder på Loungemöbler
Posted in Bilder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.